u-spravi-pro-vbivstvo-posla-rf-a-karlova-v-ankari-zaareshtuvali-sche-odnogo-politseyskogo

У справі про вбивство посла РФ А.Карлова в Анкарі заарештували ще одного поліцейського

 • 5848 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Суд Анкари виніс рішення про арешт ще одного співробітника поліції в рамках розслідування справи про вбивство посла Росії в Туреччині Андрія Карлова, повідомляє УНН із посиланням на Anadolu.

За інформацією видання, у прокуратурі Анкари пройшов допит співробітників поліції Каана Бульбуля, Сефу К., Уфуку Г., Кадира Ш., Огузхан О., Догухана С. і Білала Д., затриманих у рамках справи про замах на А.Карлова. За підсумками допиту Сефа К. був звільнений з-під варти, тоді як інші співробітники поліції постали перед судом, який виніс рішення про арешт Каана Бульбуля.

Його помістили у в'язницю "Синджан" в Анкарі. Інші співробітники поліції звільнені під підписку про невиїзд.

Напередодні за підсумками допиту суд прийняв рішення про арешт співробітника поліції Серджана Башара і підприємця Енеса Асіма Силіна, які також підозрюються в причетності до вбивства російського посла.

Нагадаємо, А.Карлов був застрелений 19 грудня під час виступу на відкритті фотовиставки в Анкарі. За повідомленням влади Туреччини, напад скоїв співробітник поліції Мевлют Мерт Алтинташ, який був ліквідований місцевими силами безпеки. У МЗС РФ кваліфікували подію як теракт. Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за статтею "акт міжнародного тероризму".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Д.Трамп складатиме присягу одразу на двох Бібліях

     • 9096 переглядiв