ukenru
u-sluzi-narodu-poobitsyali-rozsliduvannya-schodo-perepiski-nardepa-medyanika

У Раді пообіцяли розслідування щодо переписки нардепа Медяника

 • 12362 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. У фракції "Слуга народу" будуть проводити розслідування стосовно народного депутата В’ячеслава Медяника, навколо якого розгорнувся скандал через переписку в телефоні. Про це повідомив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

На питання журналіста щодо нардепа В’ячеслава Медяника, навколо якого вчора розгорівся скандал, коли журналісти побачили його переписку, чи не вважає голова ВРУ, що потрібно або забирати мандат, або проводити розслідування, Разумков відповів:

"Буде розслідування цього питання, наскільки мені відомо, воно буде проводитися. І за результатами того, що буде виявлено, партія і фракція дасть свою позицію. Я думаю, що такі речі треба доводити до кінця", - зазначив Разумков.

За його словами, особисто він із народним депутатом не говорив про вчорашній інцидент, але розмова в середині партії "Слуга народу" буде відбуватися.

Раніше деякі ЗМІ у Раді сфотографували переписку народного депутата від "Слуги народу" В’ячеслава Медяника у месенджері, який пообіцяв "порішати" питання з правоохоронними органами.

Нагадаємо, двоє народних депутатів "Слуги народу": Сергій Литвиненко і Олена Копанчук – попалися на кнопкодавстві.

У "Слузі народу" заявляли, що питання покарання нардепам, яких помітили за неперсональним голосуванням, вирішуватимуть всією фракцією

Українські Національні Новини

Політика