u-shtabi-rozpovily-pro-dotrymannia-domovlenostei-na-pp-krakivets-korchova

У штабі розповіли про дотримання домовленостей на ПП "Краківець-Корчова"

 • 133680 переглядiв

Польські перевізники здебільшого дотримуються угоди на пункті пропуску Краковець-Корчова

Польські перевізники в принципі дотримуються домовленостей на пункті пропуску "Краковець-Корчова" щодо проїзду семи транспортних засобів на годину та пропуску  гуманітарних, військових вантажів. Про це журналісту УНН повідомили в новоствореному штабі з надання допомоги українським водіям на території Польщі.    

У принципі дотримуються, але перевіряють документи, відповідність. Це не зовсім їхня компетенція, але така ситуація. Здебільшого перевіряють гуманітарну допомогу

- відповіли у штабі на запитання, чи польські перевізники дотримуються домовленості про пропуск гуманітарної допомоги та сім авто на годину.

Доповнення

Польські протестувальники та українські водії домовилися про те, що через пункт пропуску "Краковець-Корчова" будуть проїжджати 7 авто на годину, а гуманітарні та військові вантажі, рухатимуться поза чергою. Це сталося після голодної акції протесту українських водіїв.

Україна та Польща також домовилися розблокувати пункт пропуску "Угринів-Долгобичув" для порожніх вантажівок та створити в системі "єЧерга" окремі паси для порожніх транспортних засобів на пунктах пропуску "Ягодин-Дорогуськ" та "Краківець-Корчова". 

Анна Мурашко

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі Одеси обвалився будинок

     • 29590 переглядiв