u-rosiyi-zagovorili-pro-smertnu-karu-schob-pidnyati-stavki-na-peregovorakh-radnik-glavi-mvs

У росії заговорили про смертну кару, щоб підняти ставки на переговорах - радник голови МВС

 • 158189 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що в росії з’явилася нова лінія інформаційної війни - смертна кара для українських військових. За його словами, саме ця інформаційна хвиля дуже небезпечна для всіх нас, передає УНН.

Цитата 

"Нова лінія інформвійни, яку запустили росіяни - смертна кара для українських військових. На жаль, на відміну від ядерної загрози, яка є чистим блефом, ця інформаційна хвиля дуже небезпечна для всіх нас. Чого добиваються росіяни? (...) Їм потрібно підняти ставки в переговорному процесі", - зазначив Денисенко у Facebook.

"Судячи з усього, в відносно короткий період часу буде ухвалено кілька рішень про страту наших військовослужбовців (хоча зі стратами будуть тягнути). І далі росіяни почнуть гру на підняття ставок, розуміючи, що в Україні почнеться серйозна зрадофільна дискусія. Ми маємо бути морально готовими до такого розвитку подій і вже зараз продумувати алгоритми реакцій", - написав він.

Деталі 

Денисенко зазначив, чого загалом, на його думку, добивається російська верхівка:

1. Їм потрібно своєму виборцю, а також на інформаційних ринках Індії, Китаю, Близького Сходу і т.д. показати картину воєнних злочинів українців і перебивати тему звірств у Бучі.
2. Їм потрібно пояснювати виборцю, що вони так довго роблять в Україні. І однією з ліній пояснень стане підігрівання ненависті до "укрофашистів".
3. Їм потрібно підняти ставки в переговорному процесі. Лінія: Суд днр вирішив і ми не можемо втрутитися в ці процеси може стати однією з домінуючих. Правда, це ламає плани по швидкій анексії, але відтяжка цього процесу на кілька місяців не є критичною для рф.

Нагадаємо 

Голова секретної розвідувальної служби Великої Британії (МІ-6) Річард Мур заявив, що знав про можливість масових страт жителів України російськими військовими.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    По Києву за 100 днів війни вдарили 28 ворожих ракет

     • 129539 переглядiв