u-rf-zaiavyly-pro-znyshchennia-75-droniv-povidomliaiut-pro-urazhennia-naftobazy-rezervuariv-i-aerodromu

У рф заявили про "знищення" та "перехоплення" 75 дронів: повідомляють про атаку на нафтобазу, резервуари й аеродром

 • 20860 переглядiв

Міноборони рф заявило про перехоплення та знищення 75 дронів у кількох областях. Атаковано нафтобазу в бєлгородській області, військовий аеродром і комбінат росрезерву в ростовій області, де горять резервуари з пальним.

У міноборони росії стверджують, що протягом ночі нібито перехоплено і знищено 75 дронів. У бєлгородській області рф, за даними губернатора, атаковано нафтобазу, у ростовській області, як повідомляють телеграм-канали, атаковано військовий аеродром, а також комбінат "атлас" росрезерву, де горять резервуари, передає УНН.

Деталі

міноборони росії заявило, що протягом минулої ночі засобами ППО нібито перехоплено та знищено 36 БПЛА літакового типу над ростовською, вісім над курською, дев'ять над бєлгородською, 17 над орловською, два над рязанською областями, по одному БПЛА над воронезькою областю, краснодарським краєм рф і Азовським морем.

Губернатор бєлгородської області в'ячеслав гладков повідомив, що за допомогою безпілотників атакували нафтобазу на території губкінського міського округу.

"Унаслідок вибуху сталося загоряння одного з резервуарів. Пожежні розрахунки оперативно ліквідували загоряння. Постраждалих немає", - написав гладков.

Губернатор ростовської області василь голубєв заявив, що внаслідок масованої атаки БПЛА пошкоджень зазнала низка складських об'єктів у кам'янському та морозівському районах. "Служби екстреного реагування ліквідують загоряння", - повідомив він.

Повідомлялося, що після атаки дронів резервуари з паливом горять у кам'янському районі ростовської області рф.

Водночас голубєв стверджує, що минулої ночі територію ростовської області атакували 55 БПЛА.

ASTRA повідомляла, що в морозовську ростовської області атаковано військовий аеродром "морозовськ".

"Очевидці припускають, що, судячи з детонації, горить склад боєприпасів або цистерни з паливом", - ідеться в повідомленні. 

Також ASTRA публікувала кадри палаючих резервуарів у кам'янському районі ростовської області, де, попередньо, атаковано комбінат "атлас" росрезерву, що спеціалізується на зберіганні нафтопродуктів. 

"Як повідомляють місцеві жителі, під удар потрапив ФДКУ "комбінат "атлас" управління федерального агентства з державних резервів по південному федеральному округу в астаховському сільському поселенні каменського району", - пише ASTRA.

Популярні

Новини по темі

Дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні

 • 24970 переглядiв

На Донеччині за добу загинули 3 мирних жителі, 8 поранені

 • 23864 переглядiв

російські війська обстріляли дві громади на Сумщині

 • 23406 переглядiв

У Харківській області оголошено ракетну небезпеку

 • 23536 переглядiв