u-rf-vynykly-problemy-z-vykonanniam-planu-z-rekrutuvannia-u-hur-nazvaly-prychyny

У рф виникли проблеми з виконанням плану з рекрутування: у ГУР назвали причини

 • 30517 переглядiв

У росії виникли серйозні труднощі з виконанням плану набору нових солдатів, повідомляє представник ГУР України. російська влада застосовує нові стимули та примус, щоб змусити громадян підписувати контракти.

У росії виникли серйозні проблеми з виконанням амбітного плану з набору нових солдатів. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі "Ми-Україна", передає УНН.

За його словами, навіть з кількісним набором солдатів у них виникають проблеми. Адже всю цю масу треба навчати, одягати, озброювати, проводити злагодження та забезпечувати командирами, зв'язком і не тільки.

Юсов зазначив, що російська пропаганда й далі поширює брехню про те, що десятки тисяч контрактників щомісяця добровільно йдуть у військо.

Юсов про ситуацію на кордоні з білорусюю: з безпекової точки зору ніяких змін там не відбувається19.07.24, 17:46

"Якщо говорити про браваду російської пропаганди, що десятки тисяч контрактників щомісяця зголошуються і йдуть у військо. Зараз із цим проблема - і все нові, і нові стимули та примуси застосовує російська влада, в тому числі в глибинці, щоб по суті змусити до контракту нових громадян рф і не тільки", - додав він.

Представник ГУР сказав, що рано чи пізно їм знову доведеться йти на крайні заходи й оголошувати мобілізацію.

Популярні

Новини по темі