ukenru
u-razi-cherhovoi-eskalatsii-frantsiia-hotova-vidreahuvaty-ale-initsiatorom-ahresii-ne-stane

У разі чергової ескалації Франція готова відреагувати, але ініціатором агресії не стане

 • 77936 переглядiв

Франція готова відповісти на будь-яку можливу російську агресію, але сама не ініціюватиме жодної агресії, оскільки кремлівський режим зійшов з рейок, заявив президент Франції Еммануель Макрон.

Франція готова до будь-якої можливої агресії з боку росії, адже "кремлівський режим злетів з колес", про це заявив президент Франції Еммануель Макрон під час інтерв’ю для телемарафону "Єдині новини", пише УНН.

Деталі

Французький президент розповів українським журналістам, що Франція готова до можливої агресії з боку росії в будь-якому вигляді. Навіть зважаючи на те, що країна виступає за мир, зрозуміло, що "кремлівський режим злетів з колес":

Ми повинні бути колективно відповідальними. Ми готові до будь-якого виклику, і якщо буде черговий виток ескалації з боку росії, ми будемо готові відреагувати задля безпеки України і європейців. Але ніколи Франція не буде ініціатором жодної агресії

сказав Макрон.

Нагадаємо

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що відповість на заклик Путіна і вислухає його пропозиції, одночасно підтримуючи обороноздатність України і сприяючи деескалації для досягнення стійкого миру.

Макрон: Україна має мати чіткий календар військової допомоги16.03.24, 21:49 • [views_0]