ukenru
u-radu-nadiyshli-proekti-postanov-pro-zvilnennya-poltoraka-gritsaka-i-klimkina

У Раду надійшли проекти постанов про звільнення Полторака, Грицака і Клімкіна

 • 12518 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У Верховну Раду України надійшли проекти постанов про звільнення з посади міністра оборони Степана Полторака, а також про звільнення з посади голови Служби безпеки України Василя Грицака, а також про звільнення з посади міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт Верховної Ради України.

Так, сьогодні, 30 травня, до Ради надійшов Проект Постанови 10344 про звільнення Полторака С.Т. з посади міністра оборони України, а також Проект Постанови 10345 про звільнення Грицака В.С. з посади голови Служби безпеки України.

Зазначається, що проекти актів були подані Президентом України, одержані Верховною Радою. Головним комітетом, який має розглянути ці документи, визначений Комітет з питань національної безпеки і оборони.

Крім того, до парламенту надійшов Проект Постанови 10346 про звільнення Клімкіна П.А. з посади міністра закордонних справ України. Головним комітетом з розгляду постанови є Комітет у закордонних справах.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради подання про звільнення міністрів закордонних справ та оборони Павла Клімкіна та Степана Полторака відповідно, а також голови СБУ Василя Грицака.

Українські Національні Новини

Політика