u-prazi-cherez-padinnia-shmatka-karnyzu-z-budivli-zahynuv-ukrainskyi-likar-z-odesy-zmi

У Празі через падіння шматка карнизу з будівлі загинув український лікар з Одеси - ЗМІ

 • 18978 переглядiв

У Празі внаслідок падіння шматка карнизу загинув український лікар Віталій Славнов з Одеси. Трагедія сталася під час сильної зливи, поліція розслідує інцидент як заподіяння смерті з недбалості.

У четвер, 8 серпня, внаслідок падіння шматка карнизу з будівлі в Празі загинув український лікар з Одеси Віталій Славнов. Про це пише видання Radio Prague, передає УНН.

"Під час дуже сильної зливи й вітру шматок карнизу відвалився від історичного будинку, пробив скляний дах пристрішку зупинки і смертельно поранив чоловіка, який був під ним. Чоловік загинув на місці від зазнаної черепно-мозкової травми", - пише видання.

Зазначається, що загиблим виявився український лікар Віталій Славнов. Також смерть чоловіка підтвердив його друг Олександр Слемзін в соцмережі Facebook.

"Один з важких днів в моєму житті. Сьогодні якоюсь безглуздою смертю загинув мій нещодавно знайдений друг – Славнов Віталій", - написав чоловік.

Видання додає, що пожежники перевірили надійність фасаду, щоб не допустити падіння інших його частин. В результати демонтували з карнизу близько 100 кілограмів нестабільного матеріалу, який теж міг обвалитися. Поліція розпочала розслідування надзвичайної ситуації як заподіяння смерті з недбалості.

Нагадаємо

У Варшаві помер у лікарні 18-річний українець. Тижнем раніше, 30 липня, на хлопця впав тридцятикілограмовий газовий котел, який скинув з даху один із робітників. 51-річному чоловіку вже висунули звинувачення.

Популярні

Новини по темі