u-portuhalii-novyi-premier-ministr

У Португалії новий прем'єр-міністр

 • 124034 переглядiв

Луїш Монтенегро, лідер правоцентристського опозиційного Демократичного альянсу Португалії, був призначений новим прем'єр-міністром Португалії після того, як його альянс переміг на нещодавніх парламентських виборах.

Луїс Монтенегро призначений новим прем'єр-міністром Португалії. Це відбувається після того, як його правоцентристський альянс переміг на парламентських виборах на початку цього місяця, пише Le Monde, передає УНН.

Деталі

Президент Португалії Марселу Ребелу де Соуза заявив у середу ввечері, що він призначив Луїса Монтенегро новим прем'єр-міністром.

Португалія призначила свого нового прем’єр-міністра в середу після того, як були оголошені остаточні результати виборів 10 березня після підрахунку бюлетенів за кордоном.

51-річний юрист за освітою та досвідчений парламентарій змінив Антоніо Косту від Соціалістичної партії, який був при владі з 2015 року, але не мав стабільної парламентської більшості.

Інформацію оприлюднив Офіс президента через кілька хвилин після того, як Чорногорія, лідер опозиційного правоцентристського Демократичного альянсу Португалії, завершила зустріч з президентом.

Португалія виділяє 100 млн євро на чеську ініціативу щодо боєприпасів для України: у Міноборони подякували15.03.24, 13:12

Популярні

Новини по темі

У Португалії новий прем'єр-міністр

 • 124034 переглядiв

На Київщині працює ППО

 • 120735 переглядiв

WP: Україна стрімко виробляє боєприпаси

 • 114414 переглядiв

В Україні – масштабна повітряна тривога

 • 73415 переглядiв

Велика Британія та Австралія уклали оборонну угоду

 • 34636 переглядiв