u-messenger-zaprovadyly-naskrizne-shyfruvannia-shcho-tse-oznachaie

У Messenger запровадили наскрізне шифрування за замовчуванням: що це означає

 • 54665 переглядiв

Компанія Meta впровадила наскрізне шифрування особистих повідомлень і дзвінків у Messenger і Facebook за замовчуванням, що підвищує рівень конфіденційності та безпеки. У Messenger також з'явилися нові функції для контролю користувача над повідомленнями.

Тепер особисті повідомлення та дзвінки користувачів у Messenger і Facebook будуть мати наскрізне шифрування за замовчуванням, що зробить спілкування більш приватним та безпечним. Про це повідомили у Meta, передає УНН.

Сьогодні я рада повідомити, що ми впроваджуємо наскрізне шифрування за умовчанням для особистих повідомлень і дзвінків у Messenger і Facebook, а також набір нових функцій, які дозволять вам далі контролювати процес обміну повідомленнями. Ми серйозно ставимося до своєї відповідальності за захисту ваших повідомлень

- зазначила Лоредана Крісан, керівниця Messenger.

Деталі

Наскрізне шифрування забезпечує додатковий рівень безпеки. Тобто ніхто, включно з Meta, не зможе побачити інформацію з приватних чатів та голосових і відеодзвінків.

Можливість увімкнути цю функцію, як додаткову, була присутня в Messenger ще з 2016 року, проте зараз це робиться за замовчуванням. "Для цього знадобилися роки, тому що ми витратили час, щоб зробити це правильно", - ідеться в повідомленні.

Також для Messenger представили нові функції конфіденційності, безпеки та контролю. Наприклад, елементи керування доставкою, блокування та запити на повідомлення.

Нагадаємо

Наприкінці жовтня у Facebook оголосили, що запускають нову, четверту, версію свого застосунку для миттєвого обміну повідомленнями Messenger.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Viber та Messenger: українці назвали найпопулярніші мобільні застосунки

Ганна Оніщенко

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Остін провів зустріч з Умєровим: про що говорили

     • 40383 переглядiв

    Канада ввела санкції проти російських діамантів

     • 34633 переглядiв