u-lvovi-uchen-rozpylyv-pertsevyi-balonchyk-u-shkoli-troie-ditei-u-likarni

У Львові учень розпилив перцевий балончик у школі: троє дітей у лікарні

 • 52998 переглядiв

Учень розпилив перцевий балончик у школі у Львові, внаслідок чого троє дітей були госпіталізовані, ще семеро постраждали.

У Львові сьогодні, 4 квітня, учень однієї із шкіл розпилив перцевий балончик. Сімом дітям надали необхідну медичну допомогу у лікарні та відпустили додому, ще трьох госпіталізували.  Про це повідомила Львівська міська рада, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, інцидент стався у середній загальноосвітній школі №91, що на вул. Варшавській. Учень 10 класу розпилив у коридорі закладу перцевий балончик. Діти, які вийшли на перерву, надихались газом. 

 У дитячій лікарні святого Миколая сімом дітям надали необхідну медичну допомогу та відпустили додому, трьох дітей госпіталізували у відділення старшого дитинства. 

"Зараз проводимо роботу з цим учнем, уже телефонували до мами, так виглядає, що дитина із сім’ї у складних життєвих обставинах. Також ми проведемо профілактичні заходи для попередження у майбутньому таких речей у всіх школах", - розповів керівник міського управління освіти Андрій Закалюк.

Стрілянина в школі у Фінляндії: один підліток загинув02.04.24, 13:36

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Наразі не було знахідок холероподібного вібріона - Кузін

 • 113888 переглядiв