u-kyievi-vnochi-maserati-zitknulasia-z-mopedom-ye-zhertva-vodiiu-avtivky-povidomyly-pro-pidozru

У Києві вночі Maserati зіткнулася з мопедом, є жертва: водію автівки повідомили про підозру

 • 21395 переглядiв

Водій Maserati зіткнувся з мопедом у Києві, в результаті чого 48-річна пасажирка мопеда загинула, а водій авто отримав повідомлення про підозру за смертельну ДТП.

Автомобіль Maserati у Києві вночі зіткнувся з мопедом, загинула пасажирка двоколісного, водій автомобіля отримав повідомлення про підозру за смертельну ДТП, повідомили у Київській міській прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"Затримано та повідомлено про підозру 35-річному водієві за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель людини (ч. 3 ст. 286-1 КК України)", - вказали у прокуратурі.

Дорожня аварія сталася 10 липня у о 00:04 на вулиці Борщагівська у Святошинському районі столиці.

"За попередніми даними, водій автомобіля Maserati здійснив зіткнення з мопедом марки Delivery. Внаслідок ДТП 48-річна пасажирка мопеда від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці аварії, а водія з численними травмами госпіталізували до лікарні", - розповіли у прокуратурі.

Водія автомобіля Maserati, як вказано, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

"Прилад "Драгер" зафіксував у нього 1,66 проміле алкоголю", - повідомили у прокуратурі.

Наразі водію автомобіля Maserati, як зазначається, повідомлено про підозру та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до десяти років.

З початку року понад 800 українців загинуло у ДТП: що ставало найчастішою причиною аварій28.05.24, 11:24

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф влучила в пожежну частину на Запоріжжі

     • 24806 переглядiв