u-kyievi-vnaslidok-padinnia-dereva-u-parku-shevchenka-zahynula-zhinka

У Києві внаслідок падіння дерева у парку Шевченка загинула жінка

 • 23338 переглядiв

У парку Шевченка в Києві впало дерево, внаслідок чого загинула одна людина, ще троє травмовані. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про службову недбалість.

Внаслідок падіння дерева у столичному парку імені Тараса Шевченка загинула людина – розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у Національній поліції, передає УНН.

Деталі

За інформацією, ще трьох травмованих громадян доставлено до лікарні, одна з потерпілих у важкому стані. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Всі обставини встановлюються.

Нагадаємо

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 20.00. Внаслідок падіння дерева в парку у центральній частині міста травмовано чотирьох громадян  - чоловіка та трьох жінок.

Потерпілих каретою швидкої допомоги госпіталізовано до лікарні, де одна з жінок, внаслідок отриманих травм, померла. Ще одна жінка знаходиться у важкому стані.

Поліцейські продовжують працювати на місці події. За вказаним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України - службова недбалість.

У столичному парку Шевченка впало дерево, четверо людей постраждали30.07.24, 21:14

Лілія Подоляк

Київ

Популярні

Новини по темі