u-kyievi-spalyly-medychnyi-evakuatsiinyi-avtomobil

У Києві спалили медичний евакуаційний автомобіль

 • 16300 переглядiв

Невідомі підпалили медичний евакуаційний автомобіль у Києві. Керівниця медслужби Вікторія Ковач засудила акт вандалізму, який підриває здатність евакуювати поранених та зневажає волонтерів.

У Києві невідомі спалили медичний евакуаційний автомобіль. Про це повідомляє керівниця медслужби Вікторія Ковач, передає УНН.

Деталі

Сьогодні зранку в Києві стало відомо, що медичний евакуаційний автомобіль, який очікував ремонту, був знайдений згорілим. На відео з відеофіксації видно, як троє осіб облили машину рідиною та підпалили її.

Керівниця медслужби Вікторія Ковач прокоментувала інцидент, зазначивши, що цей акт вандалізму не тільки підриває здатність медслужби евакуювати поранених, але й зневажає волонтерів, які фінансували придбання авто. Вона підкреслила, що такі дії шкодять не тільки військовим, але і цивільним громадянам, на яких вплине зменшення можливостей медичної допомоги.

Ковач вважає, що злочинці заслуговують покарання, але їх не слід залучати до армії, адже їхня поведінка вже свідчить про ненадійність. Вона закликала знайти ефективні заходи для запобігання подібним випадкам, щоб не витрачати ресурси на боротьбу з внутрішніми ворогами, відволікаючи їх від боротьби із зовнішніми загрозами.

Спалили 15 автівок ЗСУ: затримано шість одеситів29.07.24, 10:32

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

У Києві спалили медичний евакуаційний автомобіль

 • 16300 переглядiв

У Херсоні прогриміли вибухи

 • 21008 переглядiв

У межах дня окупанти 14 разів обстріляли Сумщину: 47 вибухів

 • 20305 переглядiв

Обстріл на Харківщині: пожежа знищила понад 100 голів птиці

 • 21158 переглядiв