u-kremenchutsi-vandaly-perevernuly-khanukiiu

У Кременчуці вандали перевернули Ханукію

 • 26951 переглядiв

У Кременчуці правоохоронці затримали чоловіка, який будучи у стані сп’яніння перевернув ханукальну менору на бік, яка встановлена представниками Юдейської спільноти міста з нагоди святкування Хануки, повідомили в Нацполіції, пише УНН.

Деталі

Як повідомили в Нацполіції, на площі Незалежності поблизу ханукальної менори у Кременчуці невідомі особи перевернули на бік ханукальну менору, яка встановлена представниками Юдейської спільноти міста з нагоди святкування Хануки. 

Правоохоронці встановили, що повз ханукальної менори проходили троє чоловіків у стані сп’яніння.

"Проходячи повз один із чоловіків з хуліганських спонукань перевернув ханукальну менору на бік", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали порушника та склали адміністративні матеріали за статтею 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть скеровані до суду для притягнення його до юридичної відповідальності.

Нагадаємо

На Волині прикордонники викрили контрабандистів, що виробляли БпЛА, аби переправляти цигарки до країн ЄС. Вилучені дрони будуть передані підрозділам Держприкордонслужби, що виконують завдання в складі Сил оборони України.

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Кременчуці вандали перевернули Ханукію

     • 26951 переглядiв

    "Укренерго" отримала статус повноправного члена ENTSO-E

     • 34364 переглядiв