u-komiteti-vr-rozghliadaiut-vyklyk-na-kylym-ministra-osvity

У комітеті ВР розглядають виклик "на килим" міністра освіти

 • 32499 переглядiв

Комітет Верховної Ради розглядає питання про виклик міністра освіти Оксена Лісового через питання з освітньою субвенцією

У комітеті Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розглядають питання виклику міністра освіти та науки Оксена Лісового щодо питання освітньої субвенції. Про це повідомив голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування цього комітету, нардеп фракції "Слуга народу" Віталій Безгін 5 грудня, пише УНН.

Деталі

Безгін у Facebook висловив думку, що "якщо Оксен Лісовий дозволяє собі відповідати на запити народних депутатів щодо перегляду освітньої субвенції внаслідок ліквідації СМТ у форматі "пане народний депутате, йдіть н...., ми нічого робити не будемо", то, схоже, зміна Шкарлета нічого не змінила".

Тому поки порада пану міністру, готуйтеся на засідання нашого комітету зі звітом по темі. Після поради буде офіційний виклик 08.12. Вибір за вами

- написав Безгін.

Нагадаємо

24 жовтня Президент України Володимир Зеленський підписав закон про "дерадянізацію" порядку вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України, який зокрема скасовує поняття "селище міського типу" і запроваджує нове поняття - "поселення". Верховна Рада ухвалила цей законопроект 31 липня.  

Набрання чинності відбудеться 26 січня 2024 року.

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів

     • 53140 переглядiв

    У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви

     • 100951 переглядiв

    Японія і Камбоджа розміновуватимуть Україну

     • 93186 переглядiв

    У Криму після вибуху горить газорозподільний вузол

     • 74784 переглядiв

    Новини по темі

    Над Черкащиною вночі знищили "шахед"

     • 43642 переглядiв

    Зеленський привітав воїнів з Днем ЗСУ з вулиць Києва

     • 39281 переглядiв