u-khersoni-za-ranok-uzhe-chetvero-postrazhdalykh-cherez-udary-rf-troie-zaznaly-ataky-z-drona

У Херсоні за ранок уже четверо постраждалих через удари рф: троє зазнали атаки з дрона

 • 26971 переглядiв

У Дніпровському районі Херсона троє чоловіків отримали поранення через обстріли та атаки дронів. Двоє постраждалих лікуються амбулаторно, один у тяжкому стані доправлений до лікарні.

У Херсоні за ранок троє чоловіків та жінка отримали поранення через обстріл та атаку дроном російських військ, один у тяжкому стані доправлений до лікарні, повідомили у суботу голова Херсонської МВА Роман Мрочко та у Херсонській ОВА, пише УНН.

Деталі

Зі слів Мрочка, близько 7:00 чоловік 1959 р.н. на зупинці потрапив під обстріл і отримав мінно-вибухову травму та уламкове поранення грудної клітини. Йому надана необхідна медична допомога і подальше лікування потерпілий проходитиме амбулаторно.

Другий постраждалий, за його даними, - чоловік 1970 р.н., ушпиталений. Попередньо у нього мінно-вибухова травма. Наразі проходить дообстеження.

Також доправлено до лікарні 75-річного чоловіка у тяжкому стані. У нього вибухова травма та уламкові поранення, зазначив Мрочко.

"Усі троє були поранені у Дніпровському районі Херсона. Двоє останніх – через скид вибухівки з дрона", - вказав Мрочко у Telegram.

За даними Херсонської ОВА, також за медичною допомогою звернулась херсонка, яка постраждала через скидання вибухівки з безпілотника. "Ворог атакував людей у Дніпровському районі близько десятої ранку. У 45-річної жінки діагностували контузію. Її стан задовільний", - повідомили в ОВА у Telegram.

Херсонщина: через атаки рф 6 поранених, росіяни поцілили в інфраструктуру10.08.24, 10:00

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі