u-khersoni-ta-peredmisti-cherez-rosiiski-obstrily-postrazhdalo-shche-dvoie-liudei

У Херсоні та передмісті через російські обстріли постраждало ще двоє людей

 • 29882 переглядiв

У Херсоні двоє чоловіків отримали поранення внаслідок атак російських дронів. Один постраждав у Дніпровському районі, інший - у Кіндійці. Обидва мають мінно-вибухові травми.

Ще одна людина постраждала через скид росіянами вибухівки з дрона у Дніпровському районі Херсона. Також під обстріл потрапив чоловік у Кіндійці. У нього мінно-вибухова травма та уламкове поранення ноги. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, передає УНН.

"До лікарні доправлено чоловіка 1984 р.н. Він постраждав внаслідок скиду рашистами вибухівки з дрона у Дніпровському районі міста. У чоловіка попередньо мінно-вибухова травма. Наразі медики його дообстежують", - написав Мрочко.

Згодом він повідомив про ще одного постраждалого від ворожого дрона у Херсонській громаді.

"До медиків з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги звернувся чоловік 1986 р.н. Під обстріл потрапив у Кіндійці. Стан пораненого легкий. Далі лікуватиметься амбулаторно", - зазначив Мрочко.

Доповнення

У Херсоні сьогодні вранці ворожий дрон скинув вибухівку на 33-річного чоловіка біля його автомобіля, його госпіталізовано.

Популярні

Новини по темі

Українські шаблістки вийшли у півфінал Олімпіади-2024

 • 13223 переглядiв