u-khersoni-cholovik-kynuv-hranatu-bilia-mahazynu-ye-zahyblyi-i-poraneni

У Херсоні чоловік кинув гранату біля магазину: є загиблий і поранені

 • 15520 переглядiв

У Херсоні чоловік кинув гранату на майданчик біля магазину, де відпочивали люди. Внаслідок вибуху загинув 69-річний пенсіонер, 5 осіб поранено. 48-річного підозрюваного затримано.

У Херсоні в результаті вибуху гранати є загиблий та травмовані: поліція встановлює обставини події. Про це повідомили в Національній поліції, передає УНН.

Деталі

Подія сталася сьогодні ввечері в Центральному районі міста. Наразі відомо, що 48-річний херсонець кинув на майданчику біля одного з магазинів, де відпочивали громадяни, гранату. В результаті вибуху одна людина загинула та п’ятеро чоловіків отримали поранення різного ступеню тяжкості. Наразі зловмисник затриманий. На місці події проводяться необхідні слідчі заходи.

Як розповів начальник Херсонського районного управління поліції Херсонщини Олександр Рогожин, близько 19:20 на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що у мікрорайоні "Північний" на майданчику біля одного з магазинів стався вибух.

В результаті чого були поранені громадяни та один чоловік загинув. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції, працівники карного розшуку, патрульна поліція.

Доповнення

На місці поліцейські встановили, що на майданчик, де відпочивали п’ятеро громадян, зайшов невідомий чоловік. Під час спілкування відпочиваючих із незнайомцем між ними виникло непорозуміння. Після чого останній пішов та через кілька хвилин повернувся й кинув гранату.

В результаті вибуху загинув 69-річний пенсіонер. Також п’ятеро чоловіків віком від 32 до 41 року отримали поранення різного ступеню тяжкості. Зловмисник з місця події втік у невідомому напрямку.

повідомили в поліції.

Вжитими першочерговими слідчо-розшуковими заходами оперативники карного розшуку впродовж кількох хвилин встановили особу зловмисника. Його затримали за місцем проживання.

Ним виявився 48-річний місцевий мешканець. Наразі тривають необхідні слідчі дії.

Попередня кваліфікація злочину - ч. 3 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство", ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

У Києві чоловік підірвав гранату у дворі: правоохоронці затримали підозрюваного 17.07.24, 19:34

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Зеленський: вибори в США - виклик для України

 • 28855 переглядiв