u-kharkovi-zhinka-vypala-z-9-ho-poverkhu-politsiia

У Харкові жінка випала з 9-го поверху - поліція

 • 12035 переглядiв

30-річна жінка випала з вікна 9 поверху в Харкові під час вживання спиртних напоїв. Потерпілу з множинними травмами доставили до лікарні, її стан оцінюється як тяжкий. Відкрито кримінальне провадження.

30-річна жінка випала з вікна 9-го поверху багатоповерхівки в Харкові під час вживання спиртних напоїв, її доставили до лікарні, її стан оцінюється як тяжкий, відкрито кримінальне провадження, повідомили у ГУНП в Харківській області у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"8 серпня близько 19:16 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки по вулиці Академіка Павлова випала жінка", - ідеться у повідомленні.

"З множинними травмами її доставили в лікарню. Стан потерпілої лікарі оцінюють як тяжкий", - повідомили правоохоронці.

Поліцією встановлено, що "під час вживання спиртних напоїв 30-річна жінка випала з вікна дев’ятого поверху". Під час огляду місця події, як вказано, виявлено та вилучено речові докази, які відправлені на експертне дослідження. Призначена низка судових експертиз.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Всі обставини події встановлюються.

У Тернополі жінка випала з вікна багатоповерхівки14.02.24, 16:11

Популярні

Новини по темі

У Харкові жінка випала з 9-го поверху - поліція

 • 12035 переглядiв

Вже 145 тис. людей заброньовано через портал Дія - Мінцифри

 • 15331 переглядiв

За 4 дні ворог скинув на Сумщину 154 авіабомби

 • 38188 переглядiв

На Черкащині відбулася наймасовіша висадка півоній

 • 16537 переглядiв