ukenru
u-kharkovi-na-velykden-zachyniat-vkhid-na-miski-kladovyshcha

У Харкові на Великдень зачинять вхід на міські кладовища

 • 24881 переглядiв

У Харкові на Великдень, 5 квітня, вхід на міські кладовища та меморіальні комплекси буде закритий для захисту від непередбачуваних ворожих атак на тлі посилення ракетних обстрілів та ударів безпілотників по інфраструктурі міста.

У Харкові на Великдень, 5 квітня, вхід на міські кладовища, а також меморіальні комплекси, які підпорядковуються комунальному підприємству (КП) "Ритуал", буде закритий. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, пише УНН.

КП "Ритуал" рекомендує уникати відвідин міських цвинтарів та меморіалів упродовж великодніх свят і поминальних днів,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили на підприємстві, в умовах, коли ворог посилює ракетні атаки та удари безпілотниками по критичній та цивільній інфраструктурі Харкова, це допоможе убезпечитися від непередбачуваних обстрілів.

Зокрема відповідно до рекомендацій Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС), в місті триває заборона на відвідування:

  • міського кладовища №13 (вул. Пушкінська, 108);
  • міського кладовища №15 (пров. Володі Дубініна);
  • міського кладовища №17 (вул. Курочкіна Гора, 1);
  • Польського меморіалу жертвам тоталітаризму (Харківське шосе).

Нагадаємо

Минулої доби близько 15 населених пунктів Харківської області зазнали артилерійського та мінометного обстрілу з боку противника, ще 5 - авіаударів, внаслідок чого було пошкоджено житлові будинки, підприємства, об'єкти інфраструктури, в тому числі школа, одна людина загинула та двоє отримали поранення.