ukenru
u-grudni-rosiya-zbilshila-postachannya-bronemashin-v-ordlo-rozvidka

У грудні Росія збільшила постачання бронемашин в ОРДЛО – розвідка

 • 11203 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Командування Збройних сил РФ у грудні продовжувало нарощувати бойової можливості угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише УНН.

Цитата

“Окупанти приховано завозили залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів пальне, бойову техніку, озброєння і боєприпаси, засоби радіоелектронної боротьби, безпілотні літальні апарати. Також для прихованого постачання майна військового призначення окупанти використовували так звані “гуманітарні конвої”, — повідомили в управлінні.

Деталі

Також за даними розвідки, Росія збільшила поставки бойовикам нових та модернізованих бронемашин.

“Росією значно збільшено поставку до з’єднань і частин окупаційних військ бойових броньованих машин, як нових, так і відновлених або модернізованих на російських ремонтних підприємствах”, - зазначають у ГУР МОУ.

Крім того, повідомляється, що до підрозділів противника для комплектування посад за окремими військовими спеціальностями, насамперед розвідників, снайперів, артилеристів, зв’язківців, фахівців радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби, направляються кадрові російські військовослужбовці та найманці-громадяни РФ.

Додамо

Минулого тижня Росія незаконно відправила на тимчасово окуповані території в Донецькій та Луганській областях 105-й так званий “гуманітарний конвой”.

МЗС України надіслало ноту протесту.

Українські Національні Новини

Суспільство