u-dnipri-zatrymaly-simokh-pidlitkiv-za-vbyvstvo-bezprytulnoi-politsiia

За вбивство безпритульної у Дніпрі затримали сімох підлітків - поліція

 • 40141 переглядiв

За жорстоке вбивство безпритульної жінки у Дніпрі затримали сімох підлітків. Їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Сімох підлітків затримали за підозрою у вбивстві безпритульної жінки та інших жорстоких злочинах у Дніпрі, повідомили у Нацполіції у суботу, пише УНН.

Деталі

Правоохоронці встановили, що семеро хлопців віком від 14 до 19 років причетні до скоєння умисного вбивства безпритульної жінки та перевіряються на причетність до замаху на вбивство та побиття чоловіка. На рахунку затриманих можуть бути й інші аналогічні злочини, тож поліцейські продовжують оперативні й слідчі дії.

Вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, сталося в ніч з 2 на 3 грудня. "Нападники виявили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали численних ударів ножем, внаслідок яких потерпіла померла. Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові", - повідомили у поліції.

Також повідомляється, що вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів - п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. 

"Наразі семеро нападників перебувають під вартою. Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення", - повідомили у поліції. 

На Полтавщині депутат погрожував журналістці вбивством - поліція10.11.23, 10:32 • [views_12480]

Популярні

Новини по темі

Ворожу ракету Х-59 знищено у Дніпровському районі

 • 49669 переглядiв