ukenru
u-dnipri-maty-namahalasia-prodaty-dvorichnoho-syna-za-milion-hryven

У Дніпрі мати намагалася продати дворічного сина за мільйон гривень

 • 15644 переглядiв

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за мільйон гривень, бо він нібито втручався в її особисте життя, але її затримали під час передачі дитини.

У Дніпрі жінка намагалася продати власну дитину за мільйон гривень. Жінку затримали та оголосили їй підозру. Про подальшу долю її дворічного сина поки невідомо. Випадок оприлюднила пресслужба Офісу Генерального Прокурора, передає УНН.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканці м. Дніпра за фактом торгівлі людьми, вчиненої стосовно малолітнього (ч. 3 ст. 149 КК України).

– повідомили в Офісі Генпрокурора.

Деталі

За даними слідства, жінка вирішила продати свого 2-річного сина, бо він нібито заважав їй влаштовувати особисте життя.

Вирішила продати свого 2-річного сина, який нібито заважав їй влаштовувати особисте життя. Вона не бажала виховувати та піклуватися про дитину"

– повідомили у прокуратурі.

Горе-мати підшукала жінку й запропонувала їй передати сина за один мільйон гривень. Однак, під час передачі дитини, підозрювану затримали.

Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Намагався переправити дитину у країну ЄС та продати за 25 тисяч доларів – чоловіка затримано26.06.23, 16:58 • [views_789975]

Триває комплекс слідчих дій для встановлення усіх обставин злочину та причетних осіб. Досудове слідство триває.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП