ukenru
tsiny-na-naftu-zrostaiut-na-tli-oslablennia-dolara-reuters

Ціни на нафту зростають на тлі ослаблення долара - Reuters

 • 22326 переглядiв

Ціни на нафту різко зросли через послаблення долара США: ф'ючерси на нафту марки Brent підскочили на 1,6% до $88,42 за барель, а ф'ючерси на нафту марки WTI зросли на 1,8% до $83,36 за барель.

Ціна нафти стрімко піднімається через впадіння долара. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

У вівторок, ціни на нафту стрімко піднялися, привертаючи увагу інвесторів до економічних показників у зв'язку зі зниженням долара.

Ф'ючерси на нафту марки Brent підскочили на 1,6%, до 88,42 долара за барель, тоді як ф'ючерси на нафту West Texas Intermediate зросли на 1,8%, до 83,36 долара за барель.

Цей рух на ринку нафти став наслідком падіння індексу долара США до найнижчого рівня за тиждень. Переміщення фокусу з напруженості на Близькому Сході на глобальну економіку спричинило підвищення інтересу до нафтових ринків.

Згідно з данними S&P Global, ділова активність у США в квітні знизилася до чотиримісячного мінімуму, викликавши послаблення долара. Це зазвичай призводить до збільшення попиту на нафту, оскільки інвестори шукають відтінки в інших валютах.

Додамо

У вівторок Американський інститут нафти повідомив, що запаси сирої нафти та бензину в США знизилися минулого тижня, але дистиляти, включаючи дизельне паливо та мазут, зросли, згідно з ринковими джерелами.

Ціна нафти Brent досягла кількамісячного максимуму: перевищила 86 дол. за барель18.03.24, 11:32 • [views_0]