tryvaie-robota-shchodo-konsolidatsii-pidtrymky-ukrainy-syrskyi-prokomentuvav-rezultaty-samitu-nato

Триває робота щодо консолідації підтримки України: Сирський прокоментував результати саміту НАТО

 • 24535 переглядiв

На саміті НАТО у Вашингтоні Україна отримала від країн-партнерів зобов'язання щодо надання летальних систем озброєнь, сучасних систем протиповітряної оборони, а також стабільних і безперебійних поставок ракет і боєприпасів для підтримки її безпеки від російської агресії.

Саміт НАТО у Вашингтоні - забезпечив Україні підтримку летальними системами озброєння, сучасними комплексами протиповітряної оборони, стійким і безперебійним постачанням ракет та боєприпасів. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передає УНН.

Деталі

75 Вашингтонський Саміт НАТО. Сильний візит Президента і його команди. Триває важка дипломатична робота щодо консолідації міжнародної підтримки України на незворотному шляху до членства у Північноатлантичному Альянсі

- заявив Сирський. 

За його словами, Україна має чіткі зобов'язання країн-партнерів. Зокрема, підписано комплексний документ щодо підтримки України під назвою "Український компакт".

Сирський переконаний, що потужний колективний договір став черговим елементом "мосту" України до НАТО, зокрема з точки зору військової та військово-технічної інтеграції.

Зеленський: Український договір виводить наші відносини з партнерами на новий рівень12.07.24, 03:25

Також буде суттєво посилено військову компоненту практичного співробітництва з Альянсом 

Нам особливо важлива підтримка України летальними системами озброєння, сучасними комплексами протиповітряної оборони, стійким і безперебійним постачанням ракет та боєприпасів

- резюмував головнокомандувач ЗСУ. 

Нагадаємо

11 липня 2024 року на Вашингтонському саміті НАТО лідери 21 країни, а також представники Європейського Союзу, уклали і підписали Український договір з метою підтримки та забезпечення безпеки України в умовах агресії рф.

Популярні

Новини по темі