tramp-vyslovyvsia-pro-vidnosyny-z-putinym-vin-by-nikoly-ne-potrapyv-v-ukrainu

Трамп висловився про відносини з путіним: "Він би ніколи не потрапив в Україну"

 • 12893 переглядiв

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, колишній американський президент Дональд Трамп висловився про відносини з главою кремля володимиром путіним, зазначивши, що останній "ніколи би не потрапив в Україну", а він сам сказав, "ніколи, ніколи не йти в Україну".

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, колишній американський президент Дональд Трамп висловився про відносини з главою кремля володимиром путіним, зазначивши, що останній "ніколи би не потрапив в Україну", а він сам сказав, "ніколи, ніколи не йти в Україну". Про це Трамп заявив в інтерв'ю Bloomberg, оприлюдненому 16 липня, пише УНН.

Деталі

"Ми з путіним дуже добре порозумілися, з нашими відносинами. Нам ніколи не загрожувала війна. Він би ніколи не потрапив в Україну. Я сказав, ніколи, ніколи не йти в Україну", - сказав Трамп.

Обірвавши інтерв'юера на фразі щодо війни рф проти України, Трамп сказав, що просто думає, "що потрібно бути розумними, але пам’ятати за 9500 миль вдалину".

"Це дуже, дуже небезпечний світ. І я насправді переживаю за п'ять місяців, які у нас залишилися. Так, я думаю, можна опинитися в Третій світовій війні", - сказав Трамп.

Орбан у листі лідерам ЄС написав про "мирний" план Трампа і висунув ідею щодо взаємодії з рф - FT16.07.24, 11:36

Популярні

Новини по темі

З окупації повернули ще двох українських дітей

 • 19550 переглядiв