ukenru
tramp-poradiv-google-twitter-i-facebook-buti-oberezhnimi

Трамп порадив Google, Twitter і Facebook бути обережними

 • 15340 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що соцмережам Facebook і Twitter, а також пошуковій системі Google, слід бути обережними у зв’язку з нібито підтасовуванням результатів пошуку новин про нього. Американський лідер виступив із відповідною заявою перед журналістами після зустрічі з президентом Міжнародної федерації футболу (FIFA) Джанні Інфантіно в Білому домі, передає УНН.

“Подивіться, що робить Google, що відбувається з Twitter, що відбувається з Facebook. Їм слід бути обережними, тому що не можна так поступати із людьми. Я вважаю, що Google, Twitter і Facebook ступають на дуже і дуже небезпечну територію, і їм слід бути дуже обережними”, - заявив американський лідер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правозахисники закликали Google відмовитися від запуску в Китаї пошукача з цензурою

Як раніше повідомляв УНН, раніше Трамп написав у Twitter, що 96% результатів запиту “Trump News” — це посилання на національні ЗМІ, що розділяють ліві політичні погляди. За його словами, Google та інші пригнічують голоси консерваторів і приховують хорошу інформацію і новини. Google відкинула звинувачення Трампа в політичному “підтасовуванні” результатів пошуку новин про нього, пояснивши, що класифікація новин у пошуковику не пов’язана з політичними мотивами.

Трамп неодноразово відкрито виступав із критикою на адресу ліберально налаштованих видань і телекомпаній, які критикують роботу його адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп назвав термін "краху" The New York Times і The Washington Post

Нагадаємо, колишній президент новинного телеканалу “Fox” Білл Шайн став новим заступником начальника апарату співробітників Білого дому з комунікацій, а також помічником діючого американського лідера. Про це кадрове призначення, зробленому президентом США Дональдом Трампом, оголосила в четвер прес-служба Білого дому.

Американська тележурналістка Гізер Нойєрт з 24 квітня 2017 року є офіційним представником Державного департаменту США. Була ведучою та кореспондентом ранкової програми Fox and Friends на телеканалі Fox News Channel. Брала участь в освітленні чотирьох президентських кампаній та інавгурацій, висвітлювала події, пов’язані з терактами в Орландо, Сан-Бернардіно та Бостоні.

Fox News Channel рекламує себе зі слоганами “Fair and balanced” (“справедливий і зважений”), а також “We report. You decide” (“Ми розповідаємо. Ви вирішуєте”) і претендує на нейтральне висвітлення подій. Критики зі конкуруючих ЗМІ та Демократичної партії, однак, не раз заявляли про явний правий і консервативний ухил каналу, особливо під час Іракської війни, президентських виборів 2008 року і з моменту обрання на посаду Президента США Барака Обами. У відповідь на це канал часто відповідає, що решта медійного простору є занадто лівим, а він сам нібито належить до консервативних поглядів зі “не меншим відношенням”, ніж до ліберальних. Ліберальні ЗМІ США звинувачують Fox News у тому, що він фактично є рупором Республіканської партії у цілому і Трампа зокрема.

Українські Національні Новини

Політика