ukenru
toretsk-bez-vodi-rozpochato-remont-vodoprovodu

Торецьк без води: розпочато ремонт водопроводу

 • 10911 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Спеціалісти компанії "Вода Донбасу" сьогодні зранку розпочали ремонтні роботи на водогоні "Горлівка – Торецьк", що забезпечує централізоване водопостачання міст Торецьк та Залізне, смт Північний та Південний. Про це повідомили у ГУ ДСНС в Донецькій області, передає УНН.

"20 грудня співробітники КП "Компанія "Вода Донбасу" проводили ремонтні роботи пошкодженої ділянки водоводу. Продовження робіт заплановано на 21 грудня", – зазначили у ДСНС.

Наразі надзвичайники проводжують підвіз води у місто Торецьк. Здійснено підвіз 558,3 куб. м технічної та 123,6 куб. м питної води. До підводу води залучені сили та засоби Головного управління, а також комунальних служб міста.

Нагадаємо, на водогоні "Горлівка — Торецьк" збільшилися витрати води. У зв’язку з цим Фільтрувальна станція № 2 зупинила подачу води по водогону. Через це було зупинено централізоване водопостачання у чотирьох населених пунктах: місто Торецьк та Залізне, смт Північний та Південний. Через відсутність води у Торецьку оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня.

Населенню почали підвозити питну та технічну воду. Раніше виявити місце пориву та провести ремонтні роботи не могли, оскільки не було надано гарантій безпеки щодо безпечного проведення робіт на аварійній ділянці водогону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП