tesla-rozkryla-podrobytsi-pro-novu-sportyvnu-versiiu-model-3

Tesla розкрила подробиці про нову спортивну версію Model 3

 • 23742 переглядiв

Нова версія Tesla Model 3 Performance має адаптивну підвіску, покращений режим водіння, спортивні сидіння з вентиляцією, налаштоване шасі та підвіску, вдосконалену гальмівну систему, карбоновий декор, потужність понад 500 к.с. і претендує на звання найпотужнішої Model 3 в історії.

Стали відомі деякі подробиці про нову Model 3 Performance. З вихідного коду сторінки замовлення Tesla з'ясувалося, що високопродуктивна версія Model 3 оснащена адаптивною підвіскою для покращеного контролю кузова та комфорту, удосконаленим режимом водіння для більш швидкої реакції, новими спортивними сидіннями з вентиляцією, спеціально налаштованими шасі та підвіскою, покращеною гальмівною системою та декором. Новинка має потужність понад 500 л. с. і заявляється як "найпотужніший Model 3 з будь-коли створених". Очікується, що Tesla оголосить ціну, дату початку продажу та інші деталі про оновлену Model 3 Performance наступного тижня. На офіційному сайті Tesla UK були виявлені деякі приховані подробиці про майбутню новинку, передає УНН.

Деталі

Підтверджено, що автовиробник планує випустити нову високопродуктивну версію Model 3 Highland, про що свідчать нові значки, що з'явилися в оновленому каталозі запчастин Tesla. Tesla також оновила зображення у своїй програмі, додавши нові спортивні сидіння, які, як очікується, призначені для нової Model 3 Performance.

Раніше прототипи Model 3 Performance були помічені у камуфляжі. Зважаючи на все, передній бампер у них буде оновлений. Цього місяця Tesla запросила ютуберів подивитись автомобіль на заході в Каліфорнії, проте офіційно компанія поки не представила його.

Тепер стало відомо трохи більше подробиць із вихідного коду сторінки замовлення Tesla. Ось нові відомості, підтверджені через витік:

  • Абсолютно нова адаптивна підвіска з власним програмним забезпеченням надає покращений контроль кузова, не жертвуючи повсякденною зручністю і комфортом.
  • Останнє покоління режиму водіння інтегрує управління адаптивною підвіскою з оптимізованою за продуктивністю трансмісією, забезпечуючи швидшу реакцію та задоволення від водіння.
  • Track Mode V3 пропонує абсолютно нове калібрування силового агрегату та адаптивної підвіски, щоб дати більше контролю за кермом. Ви можете налаштувати баланс керованості, систему стабілізації та рекуперативне гальмування.
  • Абсолютно новий дизайн сидінь з покращеною бічною підтримкою та валиками утримує вас на місці, а вентиляція забезпечує прохолоду.
  • Спеціальні компоненти шасі та підвіски налаштовані для забезпечення інтуїтивно зрозумілої, блискавичної реакції на дії водія.
  • Ковані диски Performance – легкі різноширокі диски забезпечують більш різку реакцію на повороти керма, покращену передбачуваність, підвищене зчеплення на виході з поворотів та оптимізовану аеродинаміку.
  • Покращена чутливість педалей та керування тепловіддачею забезпечують постійне гальмування на всіх швидкостях та у широкому діапазоні температур.
  • Легкий декор із вуглецевого волокна з вишуканим плетінням унікальний для Model 3 Performance.

У вихідному коді веб-сторінки також є така інформація: "Нові високопродуктивні силові агрегати розвивають загальну потужність понад 500 кінських сил і розганяються з 0 до 100 км/год. за секунду. Зустрічайте найпотужніший Model 3 з будь-коли створених".

Очікується, що Tesla представить та почне приймати замовлення на новий Model 3 Performance наступного тижня – 20 або 23 квітня.

Tesla знижує ціни на три моделі своїх електромобілів21.04.24, 05:01

Популярні

Новини по темі

Tesla розкрила подробиці про нову спортивну версію Model 3

 • 23742 переглядiв

Перша карта м'язів людини показує, що наше тіло не хоче старіти

 • 33111 переглядiв

Bloomberg: у Трампа закінчились гроші на адвокатів

 • 32276 переглядiв

Біля берегів Мексики стався землетрус

 • 28423 переглядiв

Україна отримає від Данії всі винищувачі F-16 – посол

 • 26327 переглядiв