ukenru
tes-hes-rf-namahaietsia-maksymalno-atakuvaty-krytychnu-infrastrukturu-yevlash

ТЕС, ГЕС: рф намагається максимально атакувати критичну інфраструктуру – Євлаш

 • 42260 переглядiв

російські окупанти намагаються якомога більше атакувати об'єкти критичної інфраструктури України, такі як теплові електростанції, гідроелектростанції та сховища, а також намагаються виснажити українські системи протиповітряної оборони.

Російські окупанти намагаються  максимально атакувати українську критичну інфраструктуру: ТЕС, ГЕС, різні сховища. Також рф старається виснажити українські системи ППО. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Ворог зараз намагається максимально атакувати нашу критичну інфраструктуру – ТЕС, ГЕС, різні сховища. Звісно, що ми всі очікували саме цієї атаки…Цілі противника залишаються не змінними – це дестабілізація суспільно-політичної обстановки всередині нашої країни та виведення наших систем критичної інфраструктури з ладу

- розповів Євлаш.

Також він повідомив, що ворог намагається виснажити українські системи ППО, намагається виявити, звідки запускаються ракети.

Це все разом комплексно відпрацьовується противником

- додав Євлаш.

Нагадаємо

Євлаш повідомляв, що для пошуку слабких місць нашої системи протиповітряної оборони та ударів по об’єктах критичної інфраструктури ворог використовує ракети, які раніше не часто застосовував.

Як вказав міністр енергетики України Герман Галущенко, під час нічної атаки на Україну росіяни намагалися завдати ударів по обʼєктах генерації електроенергії.

Армія рф атакувала критичну інфраструктуру на Буковині: прокуратура показала наслідки29.03.24, 14:31 • [views_0]