syn-holovy-lvivskoi-ova-maksyma-kozytskoho-pomer-cherez-vazhku-khvorobu

Син голови Львівської ОВА Максима Козицького помер через важку хворобу

 • 11951 переглядiв

Зіновій Козицький, син голови Львівської ОВА, помер на 19-му році життя через онкологію. Хлопець навчався в УКУ на програмі Культурологія і мужньо боровся з хворобою до останнього.

У Львові на 19-му році життя помер син голови обласної військової адміністрації Максима Козицького - Зіновій, він тяжко хворів. Про це повідомив його батько у Telegram, пише УНН.

Відійшов у вічність внаслідок важкої хвороби мій син Зіновій. Він горів життям і мріями, а ми - жили ним! Немає ні слів, ні спокою, лише горе, що розриває серце,

- написав Максим Козицький.

Очільник Львівщини також написав, що парастас відбудеться сьогодні о 19:00 у храмі Святої Трійці, що на вул. Тершаковців, 11а. Похорон відбудеться у четвер, 25 липня, о 14:00 також у храмі Святої Трійці.

Український католицький університет, де навчався Зіновій Козицький на програмі Культурологія, повідомив, що у хлопця виявили онкологію невдовзі після вступу до вишу.

Попри страшний діагноз, Зіновій боровся до останнього - вчився, проходив лікування, не втрачав віри. Викладачі згадують Зіновія як світлу та сильну людину, він дуже мужньо переносив страждання,

- йдеться у повідомленні.

В університет додали, що медики до останнього боролися за життя хлопця.

Атака на "Охматдит": помер маленький хлопчик, який на момент ракетного удару знаходився у реанімації10.07.24, 18:49

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 31673 переглядiв