sud-zniav-zvynuvachennia-z-aktora-aleka-boldvina-shcho-vidomo

Суд зняв звинувачення з актора Алека Болдвіна: що відомо

 • 19164 переглядiв

Суддя зняв звинувачення у ненавмисному вбивстві з Алека Болдуіна у справі про смертельну стрілянину у фільмі "Іржа".

Адвокати актора Алека Болдвіна подали клопотання про закриття справи у ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс. Аргументували це тим, що державні слідчі не інформували їх про те, що одна особа надала слідству ящик з боєприпасами, які можуть бути пов’язані зі справою. Пише УНН з посиланням на CNN.

Суддя Мері Марлоу Соммер заслухала кілька годин свідчень, після чого ухвалила  рішення на користь захисту і закрила справу проти Алека Болдвіна з упередженням, що виключає можливість її повторного відкриття.

"Порушення державою відкриття призвело до непотрібної, невиліковної затримки в суді присяжних. Звільнення з упередженим ставленням є виправданим для забезпечення цілісності судової системи та ефективного здійснення правосуддя. Ваше клопотання про звільнення з упередженням задоволено", - сказала суддя.

Це рішення було ухвалено після напруженого слухання у п'ятницю, яке сталося через кілька днів після початку судового процесу за звинуваченням Болдвіна у ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс, яка загинула 21 жовтня 2021 року під час зйомок вестерну "Іржа" в Нью-Мексико. Болдвін, який не визнав своєї вини, міг отримати до 18 місяців в'язниці. Коли рішення було оголошено, Болдвін, зворушений, обійняв свою дружину Гіларію.

Нагадаємо

Актор Алек Болдвін не визнав себе винним у ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа" у жовтні 2021 року.

Ірина Колеснік

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

У Харкові прогримів вибух

 • 24646 переглядiв