sud-dav-dozvil-na-zatrimannya-nizki-eks-visokoposadovtsiv-u-tserkovniy-spravi

Суд дав дозвіл на затримання низки екс-високопосадовців у "церковній справі"

 • 10814 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Печерський районний суд Києва дозволив затримати низку екс-високопосадовців часів екс-президента України Віктора Януковича у справі про незаконне позбавлення волі Олександра Драбинка, особистого помічника нині покійного Предстоятеля Української православної церкви Митрополита Київського і всієї України Володимира. Про це йдеться в ухвалах суду від 3 січня, оприлюднених у Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає УНН.

Так, суд ухвалив надати дозвіл на затримання підозрюваного, уродженця міста Єнакієве Донецької області, українця, громадянина України, раніше не судимого, з метою приводу до суду для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також суд надав дозвіл на затримання підозрюваного, уродженця міста Костянтинівка, Донецької області, українця, громадянина України, раніше не судимого, з метою приводу до суду для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, суд ухвалив надати дозвіл на затримання підозрюваного, уродженця міста Макіївки, Донецької області, українця, громадянина України, з вищою освітою, одруженого, раніше не судимого, з метою приводу до суду для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Додамо, екс-президент України Віктор Янукович народився у місті Єнакієве Донецької області. Екс-голова МВС Віталій Захарченко народився у місті Костянтинівка на Донеччині, а екс-голова столичного ГУ МВС Валерій Коряк - у місті Макіївка Донецької області.

Нагадаємо, Генпрокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 146 та ч.1 ст. 365 ККУ, за фактом перевищення влади та службових повноважень колишніми високопосадовцями, а саме В.Януковичем, В.Захарченком, В.Новинським та В.Коряком, при незаконному позбавленні волі особистого помічника предстоятеля УПЦ МП Володимира.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чотири собаки загризли чоловіка на Київщині

     • 10394 переглядiв

    Поліція в Одесі зі штурмом затримала злочинну групу

     • 10584 переглядiв