stoltenberh-nemaie-zhodnykh-sumniviv-shcho-pivnichna-koreia-nadaie-viiskovu-dopomohu-rosii

Столтенберг немає жодних сумнівів, що Північна Корея надає військову допомогу росії

 • 96651 переглядiв

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що немає жодних сумнівів у тому, що Північна Корея надає значну військову підтримку росії у її війні проти України.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг переконаний, що Північна Корея надає "значну військову підтримку" рф. Про це він розповів у інтерв’ю Kyodo News, пише УНН.

Відповідаючи на запитання про роль Північної Кореї у війні в Україні, Столтенберг сказав, що "немає жодних сумнівів", що азіатська країна надає "значну військову підтримку" росії

- йдеться у інтерв’ю.

Відмовляючись розголошувати розвіддані, Генеральний секретар НАТО висловив занепокоєння щодо потенційної підтримки росією ядерних та ракетних програм Північної Кореї в обмін на військове спорядження від Пхеньяна, заявивши, що це викликає глибоку стурбованість серед 32 членів альянсу.

Нагадаємо

президент росії володимир путін та лідер Північної Кореї Кім Чен Ин підписали пакт про взаємну оборону, зобов'язавшись надавати один одному "негайну військову допомогу" у разі нападу. За декілька днів до зустрічі Державний департамент США заявив, що з вересня Північна Корея поставила росії понад 11 000 контейнерів з боєприпасами.

Популярні

Новини по темі

До комюніке Саміту миру долучилася Папуа-Нова Гвінея

 • 88462 переглядiв