spravu-pidozryuvanoyi-u-dtp-eskdeputatki-kiyivradi-aryevoyi-vidpravili-do-sudu

Справу підозрюваної у ДТП ескдепутатки Київради Ар'євої відправили до суду

 • 223325 переглядiв

​​КИЇВ. 17 липня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишньої депутати Київради Ярини Ар’євої за вчинення ДТП у стані наркотичного сп’яніння у листопаді минулого року. Про це повідомляє Київська міська прокуратур, пише УНН.

Цитата

“За процесуального керівництва Київської міської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно громадянки України, ексдепутатки Київської міської ради, за фактом вчинення ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України)”, - йдеться у повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства, підозрювана, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Polo» в стані наркотичного сп’яніння, рухалася у Києві по проспекту С. Бандери у напрямку вулиці Богатирської.

Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, водійка не змогла оцінити зміну дорожньої обстановки та наїхала на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

За висновками експертів, причиною виникнення дорожньо-транспортної пригоди є порушення підозрюваною вимог ПДР.

Колишній депутатці загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо

27 листопада 2022 року в Києві сталася дорожня пригода за участі ексдепутатки Київради Ярини Ар’євої.

19 червня суд відправив підозрювану під цілодобовий домашній арешт.

Сама ж Ар'єва заявила, що не перебувала у стані наркотичного сп’яніння, а також, що скоїла наїзд на жінку в темний час доби, в період, коли по всій країні тривали відключення світла і що місце скоєння ДТП не освітлювалось. Однак, прокуратура повідомила, про те, що результати експертизи підтвердили наявність в крові депутатки канабіноїді.

20 червня вона написала заяву про складання мандату депутата.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    До України прибула адміністраторка USAID Саманта Павер

     • 323184 переглядiв