ukenru
sprava-minera-stolichnogo-mostu-metro-sud-rozglyadaye-klopotannya-schodo-prodovzhennya-areshtu

Справа “мінера” столичного мосту Метро: суд розглядає клопотання щодо продовження арешту

 • 10359 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Дніпровський райсуд Києва сьогодні розглядає клопотання столичної прокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для Олексія Белька, який підозрюється у здійсненні неправдивого повідомлення про підготовку вибуху на мосту Метро. Про це повідомила прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає УНН.

"Дніпровський райсуд Києва у ці хвилини розглядає клопотання столичної прокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для Олексія Белька, який підозрюється у здійсненні неправдивого повідомлення про підготовку вибуху на мосту Метро", - повідомила Максимець.

За її словами, перед цим, суд задовольнив інше клопотання прокурора про продовження до 4 місяців строків досудового розслідування.

Крім того, в межах провадження постановою слідчого призначено стаціонарну комплексну комісійну психолого-психіатричну експертизу, додала речниця.

"Сьогодні відповідне клопотання про направлення до медичного закладу вручили підозрюваному", - наголосила Максимець.

Нагадаємо, 18 вересня у Києві озброєний чоловік пригрозив підірвати міст Метро через Дніпро. У ході масштабної спецоперації правоохоронців його вдалося затримати.

Мінером мосту виявився Олексій Белько — уродженець Криму, колишній військовий, у якого вже вилучали вибухівку.

Йому повідомили про підозру за двома статтями та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП