smertelna-dtp-sud-zalyshyv-pid-tsilodobovym-domashnim-areshtom-nardepa-nikolaienka

Смертельна ДТП: суд залишив під цілодобовим домашнім арештом нардепа Ніколаєнка

 • 31712 переглядiв

Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом народного депутата Андрія Ніколаєнка, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП на Житомирщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на суд.

Деталі

12 грудня суд розглянув апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 9 листопада 2023 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання  Генерального прокурора про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного  запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із забороною залишати місце свого проживання за адресою, визначеною ухвалою, за виключенням необхідності отримання медичної допомоги або/та необхідності забезпечення особистої безпеки у період дії воєнного стану, шляхом перебування у захисних спорудах (бомбосховищах) на випадок оголошення повітряної тривоги, у межах строку досудового розслідування кримінального провадження до 4 січня 2024 року з покладенням обов’язків передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України.

"За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 9 листопада 2023 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

9 листопада суд  відправив Ніколаєнка під цілодобовий домашній арешт до 4 січня.

Народному депутату Андрію Ніколаєнко повідомили про підозру у скоєнні смертельної ДТП на Житомирщині.

ДТП трапилась на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Житомирського району близько десятої ранку 3 листопада. Автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, наїхав на пішохода. 18-річна дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події.

Ніколаєнко тоді заявив, що був тверезим та не порушував закон.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі