ukenru
sinoptiki-dali-snizhniy-prognoz-na-zavtra-de-ochikuvati-negodi

Синоптики дали сніжний прогноз на завтра: де очікувати негоди

 • 25647 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Значний сніг прогнозується у четвер, 28 січня, в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Сумській та Чернігівській областях. Надто морозно не буде - вночі до 5 градусів нижче нуля по країні, а вдень і зовсім "плюсова" температура. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

За прогнозом синоптиків, 28 січня в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях значний сніг, налипання мокрого снігу, на решті території опади переважно у вигляді снігу, на сході країни - дощу; у південній та східній частині пориви вітру 15-20 м/с; температура протягом доби 0-5° морозу, в Карпатах до мінус 10°, на сході та південному сході країни 2-8° тепла.

У наступні дві доби, 29-30 січня, часом невеликий сніг, на Закарпатті та півдні - з дощем, 30 січня в Карпатському регіоні помірні опади; температура вночі 3-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у східних та південно-східних областях вночі від 1° тепла до 5° морозу, вдень 0-4° тепла.

На дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця.

На Київщині завтра сніг. На дорогах ожеледиця. Температура протягом доби 0-2° морозу.

Доповнення

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. Також міцні морози - до 26 градусів нижче нуля - накрили Україну у середині січня.

За прогнозом синоптиків, у лютому в Україні очікується здебільшого тепла погода, з можливими коливаннями температури.

Українські Національні Новини

Суспільство