shchob-upovilnyty-prosuvannia-kamaly-harris-tramp-zapuskaie-reklamnyi-blits-na-dollar10-mln

Щоб уповільнити просування Камали Гарріс, Трамп запускає рекламний бліц на $10 млн

 • 15724 переглядiв

Дональд Трамп розпочинає рекламний бліц вартістю $10 млн у шести штатах США. Мета - протидіяти зростаючій популярності Камали Гарріс серед виборців, після підтримки її кандидатури Джо Байденом.

Кандидат в президенти від Республіканської партії Дональд Трамп запустить рекламну бліц-кампанію вартістю 10 мільйонів доларів у шести штатах США. Представники Трампа сподіваються протистояти сплеску ентузіазму щодо представниці від Демократичної партії США, Камали Гарріс, суперниці республіканців.

Пише УНН із посиланням на Reuters.

Деталі

Кампанія кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа розпочне рекламний бліц, який коштуватиме 10 мільйонів доларів США. Дію рекламного проекту буде розгорнуто у шести штатах, які знаходяться на полі протистояння, і в яких спостерігається сплеск ентузіазму виборців і пожертвувань на користь представниці Демократичної партії США, Камали Гарріс.

Байден прокоментував вихід із передвиборчої гонки: "Захист демократії важливіший, ніж посада"25.07.24, 08:52

Довідково

Після того, як минулого тижня президент Джо Байден відмовився від участі у виборах і підтримав Гарріс, вона швидко консолідувала підтримку всередині Демократичної партії та від великих донорів. Вона також викликала новий поштовх серед таких груп, як молоді виборці, яких Байден намагався завоювати.

Після місяців нападок на придатність Байдена до роботи на посаді, кампанії Трампа довелося переорієнтуватися, щоб знайти новий меседж, який можна було б використати проти більш молодої і динамічної 59-річної Гарріс.

ФБР прагне допитати Трампа в рамках розслідування замаху на нього 26.07.24, 19:42

Популярні

Новини по темі