shche-dvoie-postrazhdalykh-cherez-ataky-rf-na-khersonshchyni-zvernulysia-za-meddopomohoiu

Ще двоє постраждалих через атаки рф на Херсонщині звернулися за меддопомогою

 • 26655 переглядiв

У Херсоні 63-річна жінка отримала травму гомілки внаслідок обстрілу. В Комишанах 40-річний чоловік зазнав вибухової та черепно-мозкової травм. Обом надано медичну допомогу.

Стало відомо про ще двох постраждалих через атаки армії рф на Херсонщину 28 липня. Внаслідок удару в Херсоні 63-річна жінка отримала травму гомілки. Також від ворожого удару травмувався  40-річний чоловік із Комишан. Про це УНН повідомляє із посиланням на Херсонську ОВА.

 Деталі

За даними ОВА, за меддопомогою звернулася жителька Херсона, яка постраждала через учорашній ворожий удар по місту. У 63-річної жінки діагностували вибухову травму та уламкове поранення гомілки.

Потерпілій надали необхідну допомогу та відпустили на амбулаторне лікування.

Також до лікарні за допомогою звернувся житель селища Комишани, який постраждав внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу. У 40-річного чоловіка діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію. Медики надають потерпілому необхідну допомогу.

Доповнення 

Раніше повідомлялось, що через російський обстріл селища Комишани на Херсонщині 16-річний хлопець знаходиться у важкому стані в лікарні, а його 10-річна сестра отримала більш легкі поранення, але також знаходиться у лікарні.

Внаслідок ворожої атаки у Херсоні повідомлялось про 11 поранених мирних жителів, з них троє дітей. 

Популярні

Новини по темі

Партизани розвідали казанський пороховий завод у рф - "АТЕШ"

 • 23481 переглядiв

П'ятий індієць загинув, воюючи за росію в Україні - AFP

 • 21195 переглядiв

У Німеччині блискавка вдарила в дерево: загинула дитина

 • 11504 переглядiв

Ракета X-101 рф знову впала в калмикії: що відомо

 • 11619 переглядiв