ukenru
scho-bude-z-koronavirusom-u-2022-rotsi-likar-dav-sviy-prognoz

Що буде з коронавірусом у 2022 році - лікар дав свій прогноз

 • 21710 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Лікар Сергій Крамарєв розповів про те, що до кінця січня - початку лютого 2022 року очікується зростання кількості хворих коронавірусом, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітчизняний препарат від коронавірусу вже використовували в Одеському обласному медичному клінічному центрі

Цитата:

“Прогнози МОЗ і ВООЗ говорять, що з січня буде підйом захворюваності коронавірусом. А якщо говорити про Україну, то так воно і буде. "Омікрон" вже потрапив в Україну, і до кінця січня - початку лютого очікується збільшення захворюваності. "Омікрон" заразніше в 6 разів, ніж "Дельта", — прокоментував він.

При цьому лікар додав, що люди, які перехворіли "Дельтою", можуть заразитися і "Омікроном", але перенесуть, найімовірніше, у легшій формі.

"Антитіла перехворілих не завжди захищають від “Омікрона", шанси захворіти є. Такі люди будуть легше переносити хворобу, але найкраще зробити щеплення. Додаткова вакцина захищає краще, ніж антитіла після хвороби", - пояснив Крамарєв.

Якщо судити по Європі і Британії, то кількість хворих може зрости в десятки разів, резюмує лікар.

Доповнимо

Раніше голова Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебрейєсус заявив, що штамом "Омікрон" можуть заразитися вакциновані і вже перехворілі коронавірусом люди.

Вночас в ООН підкреслюють— вакцинація не може забезпечити гарантовану перемогу над коронавірусною інфекцією, яка продовжує набирати обертів.

Тим часом ізраїльські вчені (69 дослідників, серед яких — 2 нобелівських лауреати) спільно з вітчизняною компанією "Стерісент Ізраїль Україна "Інститут комплексних систем безпеки" — науково-дослідне підприємство з розробки інноваційних препаратів, розробили новітній засіб, який допомагає в лікуванні і профілактиці всіх штамів COVID-19.

Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антиковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів", які можна придбати в аптеках і на сайті компанії http://sterisent.info/, вже отримали сертифікацію медичного виробу класу II-а.

До складу препаратів входить гіпохлориста кислота з гіпохлоритіону, натрію хлорид і вода.

Хіміко-фізична дія медвиробів спрямована на пряме знищення будь-якого вірусу в місці його найбільшого скупчення на слизових оболонках людини в дихальних шляхах, таким чином препарати не допускають реплікації вірусу, тому хвороба не переходить в більш тяжку стадію.

Розробкою цих медичних виробів займалися фахівці на базі науково-дослідних інститутів Академії медичних наук України та Ізраїлю з липня 2019 року. Компанія "Стерісент Ізраїль Україна "Інститут комплексних систем безпеки" співпрацює з провідними науково-дослідними інститутами Ізраїлю та інститутами Академії медичних наук України. А всі основні дослідження проводить "Інститут громадського здоров'я ім. А.М. Марзєєва" Національної академії медичних наук України".

Розробники підкреслюють - медичні вироби можуть застосовуватися і як профілактика від захворювання коронавірусом.

Українські Національні Новини

Здоров'я