rozpochynaiemo-evakuatsiiu-vzhe-zaraz-syniehubov-pro-zakhody-peremishchennia-rodyn-z-ditmy-z-pryfrontovykh-terytorii-kharkivshchyny

Розпочинаємо евакуацію вже зараз – Синєгубов про заходи переміщення родин з дітьми з прифронтових територій Харківщини

 • 31595 переглядiв

Харківська область почала примусову евакуацію сімей з дітьми з 47 прифронтових населених пунктів поблизу російського кордону з міркувань безпеки.

Після прийнятого рішення про примусову евакуацію, мешканці близьких до кордону з рф населених пунктів Харківської області почали комунікувати з представниками адміністрації. За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова в ефірі телемарафону, необхідні документи до Міністерства реінтеграції вже подано, - евакуація розпочалася, передає УНН.

Зараз йде мова про обов’язкову евакуацію у примусовий спосіб. Ми подали документи до Міністерства реінтеграції для узгодження нашого рішення. Знаходимося у повній комунікації. Розпочинаємо евакуацію вже зараз.

– повідомив Олег Синєгубов.

Деталі

За словами Синєгубова, після ухвалення рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з 47 прифронтових населених пунктів поблизу російського кордону, люди почали комунікувати з місцевою владою, - люди висловлюють свої побажання щодо місць тимчасового проживання. Йдеться про розташування людей у місті Харкові та інших населених пунктах, також обговорюється можливість проживання поза межами області.

Нагадаємо

Рада оборони Харківської області ухвалила рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з 47 прифронтових населених пунктів поблизу російського кордону, що торкнеться 182 дітей, Харкова рішення не стосується.

Популярні

Новини по темі

Стартував 9-й сезон конкурсу "Час діяти, Україно!"

 • 27314 переглядiв

Україна повернула тіла 99 полеглих українських захисників

 • 26020 переглядiв

На Черкащині рятувальники ліквідували пожежу електротяга

 • 21739 переглядiв