ukenru
rozkryto-rozkradannia-biudzhetnykh-koshtiv-na-zaharbanykh-terytoriiakh-detali-spravy

Розкрито розкрадання бюджетних коштів на загарбаних територіях: деталі справи

 • 30287 переглядiв

кремлівські колаборанти зловживають бюджетними коштами на окупованих територіях, зокрема колишня співробітниця університету, яка привласнювала гроші через свою невістку.

Колаборанти розкрадають бюджетні кошти на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Активісти з групи "Кібер Спротиву" оприлюднили докази корупції, в яких фігурують кремлівські поплічники-колаборанти, що використовують бюджетні кошти на тимчасово окупованих територіях. Серед них зокрема виділилася Світлана Нестеренко, колишня проректорка Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, розташованого у місті Мелітополь Запорізької області.

Нестеренко, яка перейшла на бік ворога з початку окупації міста, розпочала займатися пошуком зрадників для збільшення штату у фейковому університеті. Крім того, вона брала участь у проведенні попереднього голосування кандидатів від "єдиної росії" на окупованій території Запорізької області.

Проте її співпраця з агресором не принесла такого бажаного життя, як вона сподівалася. У результаті виявилось, що Нестеренко виводила "додаткові" кошти через свою невістку, яка навіть не була студенткою університету.

Ця справа також виявила нестачу коштів для патріотичного виховання університетського студентства, оскільки спеціальний факультет був закритий через фінансові проблеми.

Звільнення та кримінальна справа проти Нестеренко стали результатом внутрішньої боротьби за владу між фсб та ГРУ та їхніми представниками на місцях, а не боротьби з корупцією.

Вивезла до рф українське зерно на 13 млн грн: СБУ затримала колоборантку10.08.23, 14:55 • [views_340005]