rosiiski-spetssluzhby-ponad-10-raziv-namahalys-vbyty-ochilnyka-hur-budanova-yusov

російські спецслужби понад 10 разів намагалися вбити очільника ГУР Буданова - Юсов

 • 22819 переглядiв

Пріоритетними цілями росії в Україні є президент Володимир Зеленський і керівники українських спецслужб: на голову військової розвідки Кирила Буданова було скоєно понад 10 серйозних замахів, у результаті яких загинули українські розвідники.

Пріоритетними цілями для росії в Україні є президент Володимир Зеленський та керівники українських спецслужб. Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телеканалу "FreeДом", пише УНН.

Деталі 

За його словами, керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова понад 10 разів намагались убити — внаслідок цих замахів загинули офіцери розвідки.

Голова ГУР про замахи росіян на нього: "Вони не припинили спроб"14.07.23, 12:02 • [views_267300]

Головними цілями для ворога є верховний головнокомандувач, президент України, а також керівники українських спецслужб.На генерала Буданова було скоєно понад десять спроб серйозних замахів.На жаль, внаслідок цих замахів за останні 10 років є й загиблі офіцери української розвідки

- заявив Юсов. 

Нагадаємо

Восени минулого року,  у ЗМІ з'явилася інформація про отруєння дружини Кирила Буданова Маріанни. Попередньо було відомо, що жінку отруїли важкими металами. Речовини, що знайшли у неї в крові, не використовуються в побуті і воєнній справі.

Згодом Голова військової розвідки України Кирило Буданов натякнув в інтерв'ю французькому Liberation, що отруєння його дружини пов'язане з росіянами.

Популярні

Новини по темі

Армія рф обстріляла Херсон, є поранений

 • 23751 переглядiв