rosiiske-kerivnytstvo-vidpravliaie-v-bii-poranenykh-ta-z-amputovanymy-kintsivkamy-viiskovykh-brytanska-rozvidka

російське керівництво відправляє в бій поранених та з ампутованими кінцівками військових - британська розвідка

 • 26376 переглядiв

Британська розвідка повідомляє, що російські підрозділи "Шторм Z" можуть знову вступити в бій з незагоєними ранами та ампутаціями, отримуючи мінімальну медичну допомогу або взагалі не отримуючи її.

Бойовики "Шторм-Z", скоріш за все, повертаються до виконання бойових завдань з незагоєними ранами та ампутованими кінцівками. Про це йдеться у новому звіті Міноборони Великої Британії, основаному на розвідданих, повідомляє УНН

Члени російських підрозділів "Шторм-Z" з високою ймовірністю повертаються до виконання бойових завдань з незагоєними ранами, а то й після ампутації кінцівок. Це випливає з достовірних повідомлень про те, що члени "Шторм-Z", донецьких бойовиків і ПВК "вагнер" часто отримували мінімальне лікування або взагалі не отримували його

- йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Зазначається, що скоріш за все, новобранці з числа засуджених, які складають значну частину підрозділів  "Шторм-Z", особливо підпадають під загрозу поганого лікування. 

Однією з причин є те, що ув'язнені часто не мають документів, необхідних для доступу до військових шпиталів.

У розвідці зазначають, що відсутність належної медичної допомоги призведе до того, що адміністративний та медичний тягар знову ляже на плечі безпосередньо підрозділів військ.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 347 160 осіб, 5783 танків та сотень одиниць військової техніки. 

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі