rosiiany-v-mariupoli-hotuiut-provokatsiiu-z-velykoiu-kilkistiu-zhertv-tsyvilnykh-pid-novorichni-sviata-andriushchenko

росіяни в Маріуполі готують провокацію з великою кількістю жертв цивільних під новорічні свята - Андрющенко

 • 32371 переглядiв

Радник мера Маріуполя повідомив, що росіяни планують теракт з великою кількістю жертв серед цивільного населення в Маріуполі під час новорічних свят, і закликав жителів міста уникати масових заходів.

росіяни під керівництвом фсб збирають організувати теракт у тимчасово окупованому Маріуполі з великою кількістю жертв цивільного населення в новорічні свята. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Деталі

 Задля забезпечення стрімкого зростання рівня доносів, пришвидшення виявлення членів українського спротиву та проукраїнського активу в місті, убезпечення від корегувань атак та зменшення зростаючої підтримки ЗСУ на окупованих територіях, росіяни під керівництвом фсб збирають організувати теракт з великою кількістю жертв цивільного населення в новорічні свята

- написав Андрющенко у Telegram.

Як зазначається, це випливає з листування та приватних розмов в окупаційній адміністрації Маріуполя.

Андрющенко  наполегливо просить маріупольців  утримуватись від відвідування масових заходів на Новий рік або російське різдво.

Росіянам та мраZоті, що вже прийняла участь, як Моргун та Кіор. Схамениться. Ми - знаємо. Ми - документуємо. В нас буде достатньо доказів. Ми фізично не можемо завадити звідси, але весь світ дізнається - повірте. Ми вміємо це робити краще за вас. Тому, схамениться та відмовтесь

- закликав Андрющенко.

У небі над Україною вночі збили 24 з 28 "шахедів"22.12.23, 08:19

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Негода залишила без світла 387 населених пунктів в Україні

 • 33386 переглядiв