ukenru
rosiiany-ponad-70-raziv-vidkryvaly-vohon-na-luhanshchyni-lysohor

росіяни понад 70 разів відкривали вогонь на Луганщині - Лисогор

 • 41593 переглядiв

росіяни понад 70 разів відкривали вогонь по звільнених населених пунктах Невське, Макіївка та Новолюбівка Луганської області, а також застосували авіацію для атаки на Новоєгорівку.

Понад 70 разів відкривався вогонь по звільнених населених пунктах - Невському, Макіївці, Новолюбівці на Луганщині. Авіацію противник застосував по Новоєгорівці. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Якщо брати до уваги смугу нашої відповідальності, то учора росіяни зосередили атакувальні зусилля виключно на Білогорівці – цей наступ відбили українські захисники. На інших напрямках бойових зіткнень не зафіксовано. Авіацію противник застосував по Новоєгорівці,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Понад 70 разів відкривався вогонь по звільнених населених пунктах - Невському, Макіївці, Новолюбівці.

Доповнення

Рішення про створення Луганського кадетського корпусу слідчого комітету рф вже схвалено урядом окупантів. Намагатимуться встигнути до початку нового року.

Туди відбиратимуть юнаків та дівчат, схильних до дії російської пропаганди. Як зазначають у так званій "лнр", зокрема, навчатимуть дітей правильно розуміти таке поняття, як "долг перед родиной,

- зауважив голова Луганської ОВА.

Лисогор також повідомив, що Новопсковську громаду окупували у перші дні війни. Там вціліла майже вся критична інфраструктура. Але навіть із нею не можуть впоратися місцеві колаборанти та загарбники.

Зазначається, що якість води там - на вкрай низькому рівні. Її не рекомендують використовувати навіть як технічну. Населення вимушено здебільшого вживати воду зі свердловин, в кого вони є.

Нагадаємо

Українські партизани виявили місце дислокації російських військ в окупованому Луганську, які переховуються у готелі, серед цивільної забудови.