rosiiany-ne-provodiat-identyfikatsiiu-til-svoikh-viiskovykh-shchob-ne-vyplachuvaty-kompensatsiiu-rechnyk-henshtabu

росіяни не проводять ідентифікацію тіл своїх військових, щоб не виплачувати компенсацію - речник Генштабу

 • 26398 переглядiв

Російське командування не ідентифікує своїх загиблих, щоб уникнути виплати компенсацій сім'ям, повідомляє речник Генерального штабу України Ковальов.

Командування російських окупантів у окупованій Донецькій області припинило проводити ідентифікації загиблих загарбників, щоб не виплачувати компенсацію родичам загиблих, повідомив в ефірі телемарафону речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, пише УНН.

Деталі

Як повідомив Ковальов, у тимчасово окупованій Донецькій області командування російських окупантів припинило проводити ідентифікації загиблих загарбників, а також намагається приховати реальну кількість втрат.

Він додав, що це робиться з метою уникнення виплат компенсацій родинам загиблих окупантів.

"Наприклад, у Горлівці, 18 грудня, до місцевого моргу привезли близько 30 тіл російських загарбників, точніше те, що від них залишилося. Фрагменти тіл окупантів їхнє командування привезло з району штурмових дій північніше Авдіївки. Списки особового складу російських штурмових підрозділів ніхто не складав і не уточнював. Тіла цих окупантів будуть захоронені, як невідомі особи", - сказав Ковальов.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 350 270 осіб, 5828 танків та сотень одиниць військової техніки.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

На Донеччині за минулу добу поранення дістали двоє людей

 • 24153 переглядiв